marți, 29 septembrie 2009

Retezat - 18 iulie 2009

Foarte faina tura: Poiana Pelegii - Saua Plaiul Mic - Vf. Custura - balaurit putin la sfatul lui Serban (3 ore) - Vf. Papusa - Vf. Peleaga - Vf. Custura Bucurei - Curmatura Bucurei - Poiana Pelegii.

Ultimii rododendroni in floare.


De la stanga la dreapta: Papusile, Vf. Tapului, Vf. Mare in plan indepartat

Varful Mare vazut de pe Vf. Papusa. Peste mai putin de o luna aveam sa merg de la Gales pe Vf. Mare, apoi spre Papusa prin Portile inchise. Se vede cararea ce urca spre Saua Varfului Mare si cea care vine apoi spre Vf. Papusa.

In timp ce coboram de la lacul Bucura spre Poiana Pelegii soarele asfintea dupa creste, concomitent cu stricarea vremii.

duminică, 27 septembrie 2009

Croatia - iunie 2009

Last edit: Am adaugat si fotografia urmatoare - Stefanel, intr-una din ipostazele lui unice...

Croatia - Istria - primele 3 fotografii sunt din Rovinj.Amfiteatrul din vestitul oras Pula, cel mai important oras din Istria.

De cand am vazut balotii mi-a venit ideea. Din pacate soarele era cam prea puternic...
In asteptarea unui peste first class soarele se ducea la culcare...


Apa s-a linistit brusc, sa nu trezeazca soarele poate :P

Parcul national Plitvice - ceva ce trebuie vazut. Daca alegeti sa mergeti dupa-amiaza e mai bine, sunt mai putini turisti. Oricum, daca stai o zi intreaga nu reusesti sa vezi tot. Eu sper sa ma reintorc.

Un model adevarat - nu s-a clintit pana nu am reusit cel mai bun cadru... si am tras multe...miercuri, 23 septembrie 2009

Roze - Gradina botanica Iasi

Dupa o perioada in care m-am documentat, am zis sa pun fotografiile din urma, in ordinea in care au fost facute. In zilele si saptamanile urmatoare vor urma cel putin inca 4 posturi...

Iasi - Gradina botanica - Sectorul Trandafirilor
O superbitate, daca mergeti in Iasi in perioada mai-iunie e pacat sa nu faceti o plimbare in acest loc.Oare asa arata tineretea vesnica?